Tahle linka litala min 60 let. Přežila vše. Krom Vika Šimáněho a dnešních politických kurew co prodali jednu z nejprestižnějších poslečností v EVROPĚ. blbýmu zbohatlíckýmu vexklákovi. Na týhle lince sem x krát letěl...jako kluk se chodil koukat naletiště...pamatuju za svého života kolik ér se na týhle lince vystřídalo od IL-12, / 14 myslím aj licenční Avia 14, IL-18, TU-134A, JAK-40, L-410 Saab, ATR B737 bylo to hafo....Linika zkončila...někdo to chtěl...manažersky nezvládnuté...kdo pujde bručet...nekdo jako já kdo napíšu pravdu??? 4X denně za 4500 v jednu stranu? Tohle vymyslel kdo? Hledali manažery čsa v Bohnicích nebo Opavě? Z naši zalidněné Ostravy 4 - 5 X denně?
Za 4500kč
. Super ne. Čemu se divím když u nás máme tolik odborníků na všchno a jediný cyp na světě je Babiš nabo Oleary...že jo. Vlastně sry...já zapoměl...ten úspěšný je ten, kdo má plnou držku keců a čurák ten kdo má za sebou výsledky. Prostě ZR....pardon ČR.
Je mi z tohho...teď vážně smutno..z konce týhle linky keré přežila i komunisty...a čsa. Bo...FLY OK FLY CSA. Perfektní marketing (světe div se už za komoušů) perfektní letecká společnost.
No tak ahoj....s vámi už nepoletím RIP