..:: LKMT.cz Bórd ::..

Diskuzní plac nejen ostravských spotterů
Právě je 13 dub 2024, 01:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 17:59 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
BUPMER diky moc za přehledne info. Kdyby bylo víc takových - bude dobře. Ale v každem případě....přesně tak jsem to myslel, jak jsem psal o FSX. Pěkně jsi to vystihnul ;)

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 18:50 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
EASY píše:
BUPMER diky moc za přehledne info. Kdyby bylo víc takových - bude dobře. Ale v každem případě....přesně tak jsem to myslel, jak jsem psal o FSX. Pěkně jsi to vystihnul ;)


Problem FSX je v tom, ze to je strasne neodladenej kus softu, resp. ani ne neodladenej, ale neoptimalizovanej ( na to nazor nezmenim ). I na tom novem PC to neni rozhodne zadna hitparada, co se tyce vykonu, ale uz je to litatelne i v nastaveni ve kterem je to vizualne fakt o necem jinem, nez v FS9 na uplne max. No a kdyz si vemu nejakou tu zaprdenou Cessnu a letim s tim jen tak nad krajinkou, tak to holt ma neco do sebe a letovej model je mi v tu chvilu nekde i kdyz...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 22:30 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Jo, to se shodnem na 100%. Přesne, vystižne. Taky to beru a nejspiš brat budu jako totálně zmršený soft. Přesně jak píšeš. Neodlazené, neoptimalizované, prostě odfláklá práce. Můj názor je ten, že to mělo naplno využít XY jader bez jakýchkoliv zásahů do cfg a lezení. Totéž platí pro více grafik. Taktéž fůra věcí přímo v programu, jako citlivost fps v hustě obydlených oblastech apod. je pro mě jen důkazem odfláklé práce.

Jenom - a opět přesně jak píšeš - mi prostě FSX připadá PO VIZUÁLNÍ stránce zase jako velký krok do předu. Třeba já bych upřednostnil zcela jinou cestu, kudy se FS ubírá. Ale v tom je asi ten problém, že bychom se neshodli ani my tady, natož většina uživatelů. Na druhou stranu zas musím zcela na rovinu říct, že to je jedna z věcí, která se mi na FS líbí a to je, mnohostranné využití. ALE samozřejmě na úkorou některých věcí. (viz letový model a pod.)

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 23:33 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Ted jsem lital nad Londynem, New Yorkem a Parizi, kua mi se tu placame jak choboti s nejakyma scenerkama VFR Prahou a VFR Brnem ( ted me napada, proc neni nikde VFR Ostrava do FS ) :chuj: mno a co jsem to, jo a v te FSX jsou ty zapadacky mesta uplne super uz v defaultu, normalne jsem se kochal a kdyz necham zaplej ten chuj bloom light efekt, nebo jak se tomu nadava, tak ty odlesky od skel mrakodrapu, hmm, hmmm, je to pekne :) Bych nikdy nerekl, ze budu FSX taky nekdy za neco chvalit, uz toho radeji necham :lol: zase tolik chvaly si to nezaslouzi, vono stacilo letet chvilku vrtulnikem a to hned cloveka prejde to nadseni grafikou a zacne nadavat, co to za chuja programovalo, ze to leti jak hozenej smetak :chuj:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 23:42 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1777
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
bumper píše:
ted me napada, proc neni nikde VFR Ostrava do FS )


což o to, VFR Ostrava je, ale jenom poloveřejně.:) Dělal něco takového Maco a říkal, že kdo mu napíše, tomu to pošle. Významné orientační body jsou tam všecky. A až budou v Xplane bloky, bude i autogen.:) Já v FSce do tvorby scenerek nepronikl, protože to byl pro mě maximálně nepřívětivý systém.

A co se týče letišť, tak Zábřeh je, Mošnov taky, Frýdlant taky, a Ivošovi se na disku válí Frýdek.:) Až odchytím Leonella, nasypu mu souřadnice ploch ULL a práškařských ploch.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 08:18 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:17
Příspěvky: 523
Bydliště: Ostrava
Spotting: babské sprchy
Stroj: komatsu
OKPPT píše:
VFR Ostrava je, Zábřeh je, Mošnov taky, Frýdlant taky, a Ivošovi se na disku válí Frýdek.:)

pokud máš možnost tohle něgde sehnat tak to tu prosím naflákej na forum 8-) ne všichni o tomhle víme ;) dík moc :piss_monk:

_________________
:shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 12:12 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
No uplne idealne to dat do kupky a nahodit na virtual lkmt, od toho ta stranka je :) Jen se toho musi nekdo ujmout a dat do do kupky. Ja tak udelal spolu s Pavlem Benesem web VFR Brno a VFR Praha, protoze nas oba stvalo, ze lidi nemaji vsechny objekty, letiste atd. nekde na jedne hromadce a hleda se to po vsech certech. Ja chtel teda jeste dosahnout toho, abych mel VFR Brno v jednom instalacnim balicku, to se ale nepodarilo, protoze co autor, to jedinecnej umelec :roll: a nikdo to do jednoho spolecneho baliku nechtel, coz je bohuzel docela skoda i vzhledem k tomu, ze uz na ty doplnky nikdo roky nesahl, co se tyce nejakych updatu atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 21:48 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:17
Příspěvky: 523
Bydliště: Ostrava
Spotting: babské sprchy
Stroj: komatsu
Přesně tak sem to myslel ... dát to pořádně do kupy ať se nám LKMTvirtual trochu rozjede ... hodně lidí (jako třeba já) by chtěli včechno mít po kupě ať nemusí googlit jak lamy :chuj:

_________________
:shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 22:00 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Jo to já taky - školku jsem udělal a LKMT VIRTUAL FLYING CLUB , neboli veškeré materiály pro MP létání včetně všech návodů a letadel čekají doma.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 21 srp 2010, 22:54 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Tak nevim, jestli jsem na palicu ja, Win7 nebo FS9, ale za boha nejsu schopnej pridat repainty na Z226M a na Aeroprakta A22. Uz jsem tem nekonecne starostlivejm Win 7 prikazal, ze do toho adresare opravdu muzu zapisovat a menit soubory, coz se sice povedlo, menim je, ale FSka na to vubec nereaguje, ty painty tam proste nejdou navolit. Nema nekdo s Win 7 podobnou zkusenost ? Jsem si nainstalil jesenicko, ze se budu chvilku kochat ( nastavil jsem AA 32x ! a Aniso 16x, slape to jak vino ) a misto kochani jsem hodinu menil konfig u letadel, bezvysledne, grrrrrrrr :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010, 13:28 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Koukam, ze tady nelita FSu na Win7 asi nikdo :) no vcera jsem prubnul jeste Z142, pridal repaint a funguje to naprosto v pohode, takze mam z toho jeste vic zamotanou hlavu, nez jsem mel, u dvou letadel to nejde vubec, u jednoho jo, asi delam neco spatne, ovsem hlava mi nebere co :( Chtelo by se rici, zlatej XPL, co se tyce pridavani liverek ( hodis adresar k modelu a o nic vic se nestaras, zadne upravy configu a jine kravoviny ) :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010, 13:44 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1777
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Kdyby jenom zlatej X-Plane, ale takhle fungujou snad všecky ostatní simy čehokoli, v kterých jsem se měl tu možnost hrabat.:) Condor, Šturmovik.:)

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010, 22:52 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
malá zkušenost s win7 64. Mňo, ač teda tímto systémem nadšen, jelikož asi z HW dokáže opravdu třískat víc, než XP (v podstatě rychlost všeho), pro FS9 .. teda...z mého subjektivního pohledu a čerstvě nabyté zkušenosti bych doporučil XP. (třeba na zvlášť disku).
Zajímavé je, že v defaultu mi připadalo, že to na win 7 běží líp než ma XP. Ryhleji se to načetlo a i fps byli výše. Jen podotýkám, že to neby žáden exaktní test.
Problém ale byl s adddonama. Ne že by nešli, ale téměř nic nešlo HLADCE A STANDARNĚ. Počínaje, jak už psal Bumper přihazováním scenérek, konče livery PMDG které se ani po brutálním znásilňování počítače nepodařilo zobrazit. Přihlášen jako admin, pro čtení vyfajfknuté a další finty - nepomohlo nic. Takže pro ty, co se v tom neumí šťourat, nebo nechcou, bych asi pro FS9volil XP.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 00:38 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Me uz z toho jebe :evil: dneska jsem zase hodinu resil ty painty zlinu a seru na to, nejhorsi na tom je, ze nainstaluju starsiho zlina, zmenim config a vse slape jak hodinky, hodim tam 142ku, dokopcim repainty, upravim config a vse v pohode. To stejne udelam u noveho zlina a aeropraktu a i kdybych udelal na curaku stojku, tak se tam ten paint v nabidce FSky nezobrazi :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 00:49 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
bumper píše:
a i kdybych udelal na curaku stojku, tak se tam ten paint v nabidce FSky nezobrazi :evil:

A uz si to zkousel ? :D:D Jinak ja uz sem si zvykl, nevim proc ale me painty jdou v phode a na scenerky uz sem si taky zvykl, Stejne budu mit dual Boot takze pohoda :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 02:00 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1777
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
bumper píše:
a i kdybych udelal na curaku stojku, tak se tam ten paint v nabidce FSky nezobrazi :evil:



ty vole, to neee :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj:

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 08:46 
Offline
Admin

Registrován: 19 lis 2008, 08:12
Příspěvky: 3268
Bydliště: Dolní Lutyně
Spotting: LKZA :-)
Stroj: B748
bumper píše:
a i kdybych udelal na curaku stojku, tak se tam ten paint v nabidce FSky nezobrazi :evil:


Ty zje chuj... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 14:09 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
bumper píše:
i kdybych udelal na curaku stojku, tak se tam ten paint v nabidce FSky nezobrazi :evil:

ty vole to chcu vidě!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :D :D :D

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 15:07 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Tak jsem to nakonec vyresil sam, ani na peraku nikdo z moudrych neporadil, takze kdyby se nekomu nahodou stalo s repainty to co me, tak reseni je tady:

Pokud se přihlašujete a cokoliv měníte v FSce pod klasickým účtem běžného uživatele Win7 64bit, tak se vytvoří v adresáři User toto:

User/jméno/AppData/Local/VirtualStore/Program Files(x86)/Microsoft Games/

- tady ukládá vše co mu dovolíte, včetně změn konfigu a info o přidaných letadlech.
Když pak následně změníte práva u složky FSky na Admina, aby se to při každé změně neustále neptalo jestli můžete něco měnit atd. můžete už cokoliv měnit a upravovat ALE to prvotní nastavení uložené ve složce Usera se zachová a FSka ho neustále načítá i kdyby se Admin na hlavu stavěl. ( v mém případě udělal stojku na vocase ) :chuj: Nutno tedy adresář Microsoft Games ( dle výše uvedené cesty ) ve složce User smazat a FSka už si při dalším startu vygeneruje nový konfig přímo do adresáře Program Files(x86), bez přesouváni do složky běžného Uživatele.

No a kdo budete teprve prechazet na Win7, tak hned od zacatku bejt Administrator, jinac se z toho poserete a budete se zbytecne nervovat jako ja a nebo neinstalovat FSku do Program Files(x86) ale nekam jinam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 10 říj 2010, 19:40 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
No, tak mam zase problem s FSkou, ktery mam jen na W7. Jde o PMDG B747-400, na FS9. Po uprave Aircraft.cfg presne podle navodu mi po chvili zhasnou obrazovky v cockpitu. Dela to jen na W7. Nema nekdo reseni prosim ? :) Diky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz