..:: LKMT.cz Bórd ::..

Diskuzní plac nejen ostravských spotterů
Právě je 13 dub 2024, 02:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 04 čer 2010, 22:48 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Prosímvás, mam nyní nově Windowsy 7 Ultimate a při instalaci FSky 9 mi pokaždé při instalaci napíše toto "Setup failed to extract files H:\MSGAME7.CAB. This is most likely caused by low memory (Low disk space for swapping files / i když disk mám 213 GB volných ) or a corrupted cabinet file please restart your machine and than start setup again " Zkoušel jsem to cez DEAMON cez Power ISO a nikdy nic... :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 04 čer 2010, 23:30 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 614
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Buď poškozený archiv (špatně zabalené,stažené,vypálené nebo tak něco)- CAB je bajočko cca něco jako rar a WinRar by to měl dokázat rozbalit; tak to zkus rozbalit klasicky, jestli to půjde. Jestli ne, je špatný soubor.;;;
Nebo málo paměti - nejedná se o místo na disku, ale máš málo RAM nebo malý swapovací soubor. To mi ale u W7 přijde nepravděpodobné.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 14:14 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Brácha mi taky doporučil otevřít to klasicky ale nic ovšem pozor stejný problém vznikl při instalaci Office takže je to nejspíš systémem....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 23:00 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:17
Příspěvky: 523
Bydliště: Ostrava
Spotting: babské sprchy
Stroj: komatsu
Já sem instalil W7 kámošovi do NB ... narval sem tam komplet všechno včetně officů ... a zatím si nestěžoval že by mu tam něco nešlapalo ... tak spíš bych to fakt viděl v blbě nastavené paměti ... že vy ste se v tom zase vrtal pane doktore :piss_monk:

_________________
:shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 23:04 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
No ono to neni ani pameti, ani Winama ani mnou dokonce ale Externim , 2 TB, Diskem na ketrem je vse v obrazech. Pri pretahnuti obrazu z exteraku se to nejak vsechno posralo nejede ani NHL ani Fifa ani 18 Wos proste nic co sem tahal z Exteraku na Comp... Bracha to vidi na posrane USBcko od toho exteraku


Naposledy upravil ATR dne 05 čer 2010, 23:06, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 09:38 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:17
Příspěvky: 523
Bydliště: Ostrava
Spotting: babské sprchy
Stroj: komatsu
Tak to je vice než možné ... tos měl napsat hned :chuj:

_________________
:shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 10:25 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
no ale to znamena ze cele FS je v pici nemate nekdo radu jak to pretahhnout z toho Exteraku kdyz blbne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 čer 2010, 10:06 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 614
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Osobně si myslím že na USB se nemá co pokazit. To bych spíš viděl na řadič na disku, nebo jste s tím diskem někam třískli a má v loji nějaké sektory. Projeď to programy na kontrolu disku a dej vědět.

Edit: Oba případy jsou ale "je mi líto". Data ti může pomoct dostat ven nějaká spešl firma, ale to není levná sranda; ale rozhodně neobnoví co je zničené, a to je zrovna u "img" souborů dost nevhodné :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 čer 2010, 15:11 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Engin: tak jo byl ot oUSBckem bracha pritahl pisk a vrazil tam jinaci kabl a uz mam nainstalovanou FSku vc REXe B737, B747 apod


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 črc 2010, 20:44 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Dalsi vec nejspis kvuli W7... mam PMDG MD11 kdyz stisknu ALT vybehne horni lista :) vyberu PMDG -> General -> Load Panel state...misto t¨tabulky se objevi cerna obrazovka...a to neni problem pouze tohoto jde o to ze i kdyz dam alt i u defaultu pred hornim menu vybehne Obrazek FSky (mysleno ten s tou dakotou co je na obalu). Podle me je problem s nekompatibilitou FS2004 + Win Se7en :( na viste to udajne ale jede i kdyz W7 a Vista jsou prakticky to same.

P.S. Myslite ze kdyz budu mit original ze to pujde? tam na to vliv asi neni co?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 črc 2010, 23:03 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Já ti nevim. Ale asi tak. Mam z teho docela hrůzu, tedy z budoucnosti, bo je to na piču.
FSX je bastard. FS9 je už dost zastaralý SW. Jestli nevyjde něco nového, tak sem zvědavý, jak to budem, za pár roků řešit.
Nevím, co je s čím kompatibilní a co ne, ale bude třeba počítat s nárůstem nekompatibility a chyb.
Jelikož - FS9 začínalo někdy na začátku XP a dir9. Jednoznačně aplikace na jedno jádro. Takže tak. FS9 pojede asi v poho. Problém nastane s addonama.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 črc 2010, 23:16 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
prave naopak :) si myslim ze s addonama moc problem nebude spis se samotnou FSkou. jak rikas to vzniklo na zacatku Xp a Dir9. Dneska lidi prechazeji na Se7eny a dir 10 a tam problem je a bude u FS9. Teda jestli to namyslis tak ze na FS9 nebude zadny addon


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 črc 2010, 23:47 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
ne - myslím tím jenom to, co se píše po různých fórech ze světa

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 07 črc 2010, 23:47 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
a tím je? ja moc ty fora nectu :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 08 črc 2010, 00:15 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Pise se tam, vysrat se na MSFS a prejit radeji na XPL :lol: :lol: jinac me moc nestraste, v novem kramu budu mit taky win7 64bit a uz ted mi z toho naskakujou pupinky :) kazdopadne doufam, ze FS9 rozchodim a nejake ty free addony do toho taky nacpu, nic jinyho od toho necekam. FSX by melo snad slapat v pohode, ale to asi stejne pustim jen kdyz budu pod vlivem :ugeek: Condor udajne bezi v pohode, no a XPL se stale vyviji, takze toho se nebojim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 08 črc 2010, 00:16 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1777
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
bumper píše:
Pise se tam, vysrat se na MSFS a prejit radeji na XPL :lol: :lol: jinac me moc nestraste, v novem kramu budu mit taky win7 64bit a uz ted mi z toho naskakujou pupinky :) kazdopadne doufam, ze FS9 rozchodim a nejake ty free addony do toho taky nacpu, nic jinyho od toho necekam. FSX by melo snad slapat v pohode, ale to asi stejne pustim jen kdyz budu pod vlivem :ugeek: Condor udajne bezi v pohode, no a XPL se stale vyviji, takze toho se nebojim.


Řešením je dualboot.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 08 črc 2010, 12:45 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3133
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
ATR píše:
prave naopak :) si myslim ze s addonama moc problem nebude spis se samotnou FSkou. jak rikas to vzniklo na zacatku Xp a Dir9. Dneska lidi prechazeji na Se7eny a dir 10 a tam problem je a bude u FS9. Teda jestli to namyslis tak ze na FS9 nebude zadny addon

no já ti nevim - nesem IT specialista a co vím, tak jediný SW je tady ENGIN a dělá do teho Peeters. Já sem jen praktik. A moje zkušenost je taková - že FS9 běží na čemkoliv a kdykoliv. (vyjímky potvrzují pravidlo). FS9 je poměrně dobrý soft a stabilní. Problémy začínají vždycky až přidáním addonů. Celkem jsem fakt nezažil, že by někomu nešel, nebo padal čistý FS9. Co mám informace (poměrně ale málo) FS9 jede na win7 bez problému. direkty sou mu zcela fuck. FS9 - aspoň mě - jelo zcela f poho na dir8.
ostatně i tvůj problém, s instalací FS9 do win7 sis udělal sám a jak win, tak FS9 s tím nemá co dělat
to PPT - noo, to je sice fakt, ale problém vidím jinde. XP nedokáží využít možnosti dnešního HW ani SW. Čiliže pak se sami okrádáme na výkonu. Vzpomeň, že dobe XP je doba "PRESCOTŮ, SEMPRONŮ, DDR1 400Mhz atd. a 80 Gb disků
Jestli si za dva roky budeš chtít pořídit železo, tak ti XP budou zcela na pyču. (DDR3 4Gb a více, procesor min 4 jádra, disky min streap popř. SSD) atd

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010, 22:50 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Tak jsem si dneska instaloval scenerku Brna a Medlanky do FS9 na novem PC a uz jsem to chtel rozjebat vzteky kladivem . V FS9 a udajne ani v FSX pod Win 7 nejdou pridavat addon scenery klasickym zpusobem. Scenerka se vybere v pohode s addonscenery, ale jak se da OK, tak se to tvari, ze neni co pridat. Reseni je kliknuti pravym tlacitkem do prazdne oblasti vyberu a sup, scenerka se prida. Takova hovadina by me ve snu nenapadla. Takze pokud budete nekdo prechazet s FSkou jako ja na Win 7 64bit, bacha na to. Mno a jelikoz uz jsem ted z X-Plane na novem stroji tak rozmlsan, pravdepodobne uz FS stejne vice poustet nebudu :) Ja jen kdyby nahodou nekoho potkal stejny problem s pridavanim addonu, tak at se u toho nemusi nervovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010, 20:38 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
jj to mam taky :D Staci kliknout na OK A potom na vrchni liste dat tlacitko o slozku zpet :) Nebo storno ci krizek to je jedno hlavne kdyz predtim date OK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FS2004 + Win 7
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010, 15:11 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
ATR píše:
jj to mam taky :D Staci kliknout na OK A potom na vrchni liste dat tlacitko o slozku zpet :) Nebo storno ci krizek to je jedno hlavne kdyz predtim date OK

Jo, tech reseni je vicero :) ale ani jedno neni jak bych to rekl slusne " standartni postup ". Vcera jsem venoval vecer testovani a ladeni FSX a tak nejak musim uznat, ze kdyz se to nakonec nastavi tak, aby se to hejbalo :) tak je to opavdu o nekolik levelu jinde v porovnani s FS9. ( u me to dopadlo tak, ze jsem vypl posrane demo DX10, coz je neodladenej pokus o ukazku cehosi, vlastne ani nevim ceho :shock:, je tam vice chyb, nez neceho co by bylo na prvni pohled videt, ze je lepsi jak DX9 :| misto laborovani se soupatkama jsem dal vsude ultra high a slape to uspokojive v rozliseni 1920x1200 ). Letovy model stoji teda v porovnani s XPL9 za hovno, ale co se tyce grafickeho zpracovani scenerek, letadel, dynamickych prvku atd. tak je to opravdu parada a na " arkadove " vyblbnuti s letadylkama, ci kochani se krajinou to nema chybu. FS9 se da sice vysperkovat a pak je taky pekna, ale ja srovnavam ciste defaultni verze a to je sto ku jedne. ( samozrejme podminka je, aby vam to pocitac utahnul a to je i v dnesni dobe u tehle gamesky kamen urazu ).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz